電子書籍 小説 売上順(鳥越敦司) japan light novel download(鳥越敦司) atushi torigoe 文芸小説 sf小説おすすめ pdf 作品
ネットショップのDTC 鳥越敦司のfacebook

Novel Free Trial zanimiv roman

Sem človek salaryman stare petdeset pet let. 勤めた会社は不動産会社ですが、今、退職すれば退職金も多く出すという事で、あと二ヶ月したらやめる事にしました。 Delal podjetje je nepremičninska družba, ampak zdaj, v resnici dati odpravnine še bolj se upokojijo, sem se odločil, da zaprete Po dva meseca kasneje. 妻は五十歳、娘は二十二歳で今年の三月に四年生の大学を出て、一流企業に就職しました。 Žena petdeset-year-old, hči iz štiriletni univerzitetni marca tega leta je bil star dvajset dve leti, je bilo delo v najboljših podjetij.

ここ数年、景気がよくなってきていましたから職に就けたんでしょう。 V zadnjih nekaj letih, bo bila pritrjena na delovno mesto, ker je bilo gospodarstvo vedno boljši. 福岡市の支店だから、割りとうまくいったのかもしれません。 Zaradi podružnice Fukuoka, morda so šli tudi z razdelitvijo. 娘ひとりだけの私は、何かほっとしました。 Hči, vendar šele sem bil razrešen nekaj. 福岡市は支店だらけの都市です。 Fukuoka je mesto, polno vej. 私の不動産会社は地場の会社ですけど。 Sem za nepremičninske družbe, je lokalno podjetje. それで、社長が会長になって、その息子が社長になるという図式でして、自分より若いその男を社長として働いていく、というのも何だかいやだと思っていた矢先の早期退職募集だったんです。 Torej, predsednik postane predsednik, in je bil sistem, ki njun sin postane predsednik, smo delali mladeniča, kot sam kot predsednik, ker sem bila zaposlitev zgodnje upokojevanje Ravno ko sem mislil, da je nekoliko neprijetno je.

それに私、社内の新入女子社員と恋愛をしてしまって、会長にも白い眼で見られ始めていた。 In jaz sem imel romanco z novimi zaposlenih žensk v družbi, je začel gledati v beli oko tudi na predsednika. その女子社員は四年生大学出ですから自分の娘と大して変わらない年齢で、名前を栗山若子 ( くりやま・わかこ ) といいます。 Njene ženske zaposleni v starosti, ki se ne spreminjajo veliko, ker sem zapustil univerzo višji in njegova hči, ki se imenuje Wakako Kuriyama ime (Kuriyama, Wakako).

若子には私のパソコンのメールアドレスを教えていました。 Wakako učil e-poštni naslov mojega osebnega računalnika. 携帯電話も持っていますが、携帯電話は妻がよく休みの日なんかに机の上に私が放置しているのを取り上げて、あちこち見て回るものですから、携帯電話のメールアドレスは教えられません。 Mobilni telefoni bodo imeli, je mobilni telefon pobrala na vrhu mizo, da nekaj, kar dan za počitek in moja žena moram stati, ker je stvar, ki jo pogledam okoli tu in tam, je e-poštni naslov mobilnega telefona ne poučuje to počne. その代わり、妻はパソコンオンチですから立ち上げ方も知らないのです。 Namesto tega, moja žena ne ve, kako naj bi se začela, ker je osebni računalnik gluh. それにパソコンは一応、ロックしているので立ち上げても中に入れません。 In osebni računalnik enkrat, ne boste dal v niti začela, ker je zaklenjen.

それで、若子のメールを妻は見れないし、娘は会社の近くにあるマンションに引っ越しました。 Torej, da ne vidi žena mail Wakako je bila hči preselila v stanovanje v bližini podjetja.

若子は背の高いスラリとした体で、胸はそれほどない代りに尻の大きな女の子です。 Wakako je organ, ki je bil visok gnojnice, prsni koš je velika punca rit v mestu ne toliko. 紺色の制服がよく似合います。 Uniforme temno modre obleke tudi. 睫毛が長く、ぱっちりとした眼をしています。 Trepalnice daljše, smo oči in svetlo. どこか陰気な感じがするのは、大学生時代に葬儀屋でアルバイトしていたせいでしょうか。 Kje žalostna občutek, da bodisi je, ali bi kriv, da je bila s krajšim delovnim časom na pogrebu za kolegij študent. 聞いてみると、父親は癌で彼女が二十歳の時に死んでいるそうです。 Ko sem slišal, njegov oče je tako mrtev v času njenega dvajset-letni raka.

父親の死後、葬儀屋のアルバイトに面接に行ったら正社員として働かないかと誘われたそうですが、まだ大学に在学中だし彼女は経済学部だから葬儀会社にはそれほど興味もなく、アルバイトとして働いたそうです。 Po smrti svojega očeta, vendar se zdi, da je bil povabljen ali pa ne delujejo kot polnim delovnim časom sem šel na razgovor z zadolžen za skrajšanim delovnim časom, da vedno, ko študent v šoli ona je ne zanimajo toliko v pogrebnem podjetju, saj je Ekonomska fakulteta, se zdi, da so delali kot s krajšim delovnim časom .

この栗田若子に私は不動産仲介のやり方を一から教えたのですが、そのうち私に頼るようになって何でも私に聞くようになりました。 V tem Wakako Kurita sem učil na novo pot pravega posredovanja nepremičnin, zdaj pa jih vprašate mene kaj se sklicuje na mene. 私は秋場春雄 ( あきば・はるお ) というのですが、若子は、 Sem poklical Haruo Akijo (Akiba, Haruo), Wakako je,

「秋場さん、契約書のここが分からないのですが。」 “Akijo san, tukaj imam pogodbe ne vem.”

とか事務所では聞きます。 Slišimo v pisarni Toka. 仕事が終わって私が、 Sem končal delo,

「中洲に飲みに連れて行ってあげよう。」 “Odpeljal te bom na pijačo v Nakasu.”

と誘うと、 Ko je povabiti, ter,

「嬉しいー。行きます。」 “Vesel sem, da konec. Pojdi.”

と喜んだので、タクシーで中洲にあるビルの三階のバーでビールを中心に飲んだ事が度々でした。 Tako je bil zadovoljen s, je bilo pogosto pili predvsem pivo v tretjem nadstropju bara taksi v Sprud v stavbi. 中洲というのは、福岡県福岡市の中心近くにある飲み屋が主に多いところで、ビルの中にはスナックばかりが各階ごとに違った店であるのです。 Ker Nakasu, kjer smo se v glavnem velik bar se nahaja v bližini centra Fukuoka, Fukuoka prefekturi v stavbi je trgovina, ki je le prigrizek razlikujejo v vsakem nadstropju.

世界的不況にも中洲は潰れませんでした。 V svetovne recesije Nakasu ni propad. かえって東京の銀座の方が、どうにかなったところも多かったらしいですが。 Namesto Ginza proti Tokiu, vendar se zdi, da je veliko krajev, ki so postale nekako.

そうしているうちに若子は仕事が終わってからは、私を春雄さん、と呼ぶようになりました。 Iz Wakako končni delo v tem času, zdaj me pokliči G. Haruo, in.

娘と同じくらいの年齢の社内の女性と付き合う。 Družijo z družbo žensk približno iste starosti kot moja hči. 昔の定年退職の年齢になった私を社内では誰も非難しませんでしたが、会長の耳に入ったらしく、会長は苦々しい目で私を見るようになりました。 Me je starost starih časih upokojitve, vendar nihče ni kriv, je v hiši, je bilo videti vstopil v uho predsednika, predsednik je prišel, da me vidi v grenkih oči. が、長年会社に貢献してきた私には会長も直接、小言は言わなかったのです。 Ampak, se mi, da so prispevali k mnogih letih je družba neposredno predsednik, sem Prevrat ni pravijo.

それに私と若子はキスくらいで、それ以上の肉体関係はなかったのです。 In v veliko me in Wakako poljub, ni bilo več fizičnega razmerja. 中洲のビルの間の細い誰もほとんど通らないところで、飲み屋を出た後でキスしました。 Thin vsi v kraju, kjer komaj prenese med Nakasu stavbe, je poljub potem ko je zapustil bar. ですから短いものです。 Torej je kratka. 口を離すと、若子は、 Ko spustite usta, Wakako je,

「春雄さん、結婚してくれますか。」 “Gospod Haruo, lahko se poročita.”

と聞きました。 Slišal sem, da je.

「いや、僕には女房と子供がいる。といっても、子供は一人娘でもう就職して家を出たけど。」 “Ne, tudi jaz rekel. Imaš ženo in otroke, ampak otroci so zapustili hišo na drugo delovno mesto v edino hčerko.”

若子は私の両肩に両手を置いたまま、 Wakako ostane dal obe roki na mojih ramenih,

「それなら奥さんと別れたら、いいでしょう ? 」 “Potem ko ste se razšla s svojo ženo, bi rekli?«

と言うのです。 Rečem.

「そうしようかな。」 “Morda sem poskusil, da to storijo.”

と笑顔で私が答えると、 Ko sem odgovoriti z nasmehom in,

「そうしてくださいよ。」 “Prosim, da to storijo.”

と念を押して、若子は両手を私の肩から外しました。 Sporočilo za vsak slučaj, in je Wakako odstrani roke z ramo.

若い若子の唇は滑らかでした。 Young Wakako ustnic je bila gladka. 妻とはもう八年も夜の交渉が、ないのです。 Tudi noči pogajalske še osem let s svojo ženo, pa ne. 若子とのキスだけで自分の分身が元気になりそうでしたが、裏路地とはいえ街中ですので押さえました。 Samo v svojem alter egu poljubom in Wakako To se je dogajalo, da je zdrava, vendar pa je držal, ker je v mestu, je dejal, da nazaj ulico.

その夜、家に帰ると、といっても一戸建てではなく分譲マンションですが、妻に、 Tisto noč, in šel domov, da povem, da je kondominij namesto enega samega družini, svoji ženi,

「熟年離婚って、はやっているらしいね。」 “Mature razvezo, se zdi v modi.”

と持ちかけると、 Ko je poza in,

「なんですか、あなた。わたしたちも、そうなればと思っているんでしょ。」 “Kaj, ti. Tudi bi si mislili smo, da če se to zgodi.”

と抗議する眼をして返答します。 Da odgovori na prvi pogled na protest.

「そういうわけではないけど、登喜子 ( ときこ、娘の名前です ) もここを出たし、」 “Ne vem, zakaj, (je Tokiko, ime hčerke) Tokiko je tudi, da je od tu,”

「じゃあ、わたしにもここを出ろ、というのね。」 “No, jaz sem tudi prišel iz pokoja tukaj, je pozval.”

「そうじゃなくてさ、おれが出ようか。」 “Ali je not’m tako, da dobim ven.”

妻は嘲りの目で私を見ると、 Ko je žena me gledaš v posmeh očesa,

「若い女でも、できたんでしょう。図星じゃないの ? 」 “Tudi v mlado žensko, jaz bi mogel. Ni srečen ugibati?”

わたしは、ぐっと喉に詰まるものを感じました。 Počutil sem se, kaj je kreten zlepi grlo. さすがに長年連れ添った妻です。 Res je žena že več let. まだキスしかしてないのに。 Čeprav še ni bil samo poljub.

黙っている私に、 Za mene je tiho,

「やっぱり、ね。いいわよ、別れても。その代わり、この分譲マンションと年金の半分は、貰いますからね。」 “Konec koncev, I. bom rekel, še zbogom. Namesto tega polovica tega kondominij in pokojnin, je zato, ker imaš.”

と妻は宣言するように声を出しました。 Njegova žena je bila na glas razglaša. わたしは、きつい条件と思いましたが、 I, vendar sem mislil, da tesen pogoje,

「そうしてくれるなら、考えてみる。」 “Če me, da to storijo, menijo.”

と答えてしまいました。 Sem odgovoril na to.

若子との新しい生活、つまり新婚生活を私は夢見ました。 Novo življenje s Wakako, to je zakonsko življenje sem sanjal. エプロン姿の若子を思い描きながら会社に出勤しました。 Hotel sem delati v podjetju, medtem ko Isplanirati Wakako za predpasnik. 若子とは向い合わせの席でした。 In Wakako bil sedež nasprotno poravnavo. 不動産会社は割りとゆったりしているので、妻の顔より若子の顔の方を見ている時間の方が長くなります。 Ker je nepremičninska družba je udobno z razdelitvijo, tisti čas gledamo proti obraz Wakako kot obraz žene bo več.

( これだけ長く見ている顔の方が、本当の妻のようだなー ) と私は思ったこともあります。 (Je bolj za obraz, ki je to videl veliko dlje, Na zdi, da je prava žena) in sem včasih mislil.

忙しい時には忙しくなる不動産会社で、休憩の時間とばかりに若子はボンヤリとして私の眼をじーっと見ているのでした。 V zaseden postal nepremičninsko podjetje, če je zasedeno je Wakako samo v času odmora smo se, da vidimo Jitto moje oči kot motna. 娘と同じ位の年齢とはいえ、一人の成人女性として目の前に座っている若子は、今すぐにでも裸にしてしまいたいほどセクシーなのです。 Čeprav je enako stališče glede na starost in hči, je Wakako sedel v sprednjem delu očesa, kot enega od odrasle ženske, si seksi, kot želite, bi bilo, da rodi še zdaj.

確かに娘に性欲を感じる父親もいません。 Vsekakor pa nima niti oče občutek libido na hčerko. 妻とも長い間、没交渉で、それが極点に達した時に若子が現れたのです。 Žena tako za dolgo časa, pomanjkanje odnosu, sem Wakako pojavil, ko je dosegel pole.

運命の神様は、最後に私にプレゼントしてくれたのでしょうか。 Usoda Boga, ali me je dal na koncu mi. これから妻と離婚して、若子と所帯を持つ事が私の希望でした。 Zdaj se ločila z ženo, da imajo Wakako in gospodinjstvo je bilo moje upanje. あの若々しい尻の大きな若子を毎晩抱けると思うと、仕事にも力が入りました。 Ko sem vsak večer mislim, da nemirov veliko Wakako te mladostne rit, je sila je začela delati.

定年退職のその前日、若子からのメールが届いていました。 Dan pred obvezno upokojitvijo, so prejeli e-pošto od Wakako.

春雄さん、いえ、秋場さん、定年退職、ご苦労様です。 G. Haruo, čeprav gospod Akijo, upokojenec, je stisko podobno. わたしも、あなたとお別れしたいと思います。 Prav tako bi se rad poslovil vas in vas. 実は、好きな彼ができたの。 V bistvu, kot je bil sposoben. 歳は彼がひとつ上です。 Year-old je na je eden.

秋場さんは、なにか、お父さんみたいでよかったけど、キスだけでよかったです。 G. Akijo je, kaj sem bil dober kot oče, sem vesel, samo poljub. わたしは、今の彼ともうホテルにも泊まったし、避妊もしていません。 I, ki je zdaj z njim ostal v drug hotel, niti kontracepcija. つまり、よくあるゴムは使ってないという事です。 Z drugimi besedami, da ni običajno guma uporabe.

春雄さんのキスより、いいです。 Kot poljub Haruo je, je dobro.

さようなら Goodbye

若子より kot Wakako

これを読んだ私の頭の中は、ブラックホールのように暗くなりました。 Nekateri moji glavi, da sem to prebral, zdaj temno kot črna luknja. 運命の神様は、プレゼントなんかしてくれていなかった。 Usoda Boga, ni mi, da nekaj, kar darilo. ねえ、わたしと同年代のあなた、若い娘には捨てられるんです。 Hej, iste starosti in sem te, sem zavreči mlado hčerko. だから、深入りしない方がいい。 Torej ni bolje Fukairi. 生理のあがった女房と死ぬまで過ごすのが、いいんだ。 Porabiti do smrti in njegova žena šel fiziologijo, Iinda. どうしてかって、いうと捨てられたショックは大きいからです。 Zakaj je kupil, šok opustili pravijo, da je zato, ker velika.

私は生きる希望もなくしました。 Nimam želje, da bi živeli. 定年退職の日、若子は休みの日で会社に来ていませんでした。 Upokojitev dneva, Wakako ni prišel v podjetje v prihodnjih dneh off.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。