電子書籍 小説 売上順(鳥越敦司) japan light novel download(鳥越敦司) atushi torigoe 文芸小説 sf小説おすすめ pdf 作品
ネットショップのDTC 鳥越敦司のfacebook

Роман Пробна верзија занимљив роман

Ја сам човек Салариман педесет пет година. 勤めた会社は不動産会社ですが、今、退職すれば退職金も多く出すという事で、あと二ヶ月したらやめる事にしました。 Радио компанија је прави друштво некретнина, али сада, заправо дати отпремнину још одете у пензију, одлучио сам да напустим После два месеца касније. 妻は五十歳、娘は二十二歳で今年の三月に四年生の大学を出て、一流企業に就職しました。 Жена педесет година, ћерка од четири године универзитет у марту ове године био је двадесет две године, био је посао у водећих компанија.

ここ数年、景気がよくなってきていましたから職に就けたんでしょう。 У последњих неколико година, да ли ће је прикључен на посао, јер је привреда била боље. 福岡市の支店だから、割りとうまくいったのかもしれません。 Због гране Фукуока, можда је добро прошла са поделом. 娘ひとりだけの私は、何かほっとしました。 Ћерка сам само ја, је лакнуло нешто. 福岡市は支店だらけの都市です。 Фукуока је град пун грана. 私の不動産会社は地場の会社ですけど。 Ја сам из фирме некретнина је локална компанија. それで、社長が会長になって、その息子が社長になるという図式でして、自分より若いその男を社長として働いていく、というのも何だかいやだと思っていた矢先の早期退職募集だったんです。 Дакле, председник постаје председник, и био је шема да је њихов син постане председник, радили смо младог човека него своје као предсједник, јер сам био рано пензионисање запошљавање Јуст када сам мислио да је то нешто непријатно to је.

それに私、社内の新入女子社員と恋愛をしてしまって、会長にも白い眼で見られ始めていた。 И ја сам имао романсу са новим жена запослених у компанији, почео да се види у белом оку и на председника. その女子社員は四年生大学出ですから自分の娘と大して変わらない年齢で、名前を栗山若子 ( くりやま・わかこ ) といいます。 Његове жене запослени у добу које не мењају много јер сам напустио универзитет старији и његова ћерка, назвао Вакако Курииама име (Курииама, Вакако).

若子には私のパソコンのメールアドレスを教えていました。 Вакако учио е-маил адресу мог личног рачунара. 携帯電話も持っていますが、携帯電話は妻がよく休みの日なんかに机の上に私が放置しているのを取り上げて、あちこち見て回るものですから、携帯電話のメールアドレスは教えられません。 Мобилни телефони ће се, мобилни телефон је покупио од на врху стола за нешто што дан одмора и моја супруга морам да стојим, јер је ствар гледате овде и тамо, е-маил адреса мобилног телефона се не предаје to ради. その代わり、妻はパソコンオンチですから立ち上げ方も知らないのです。 Уместо тога, моја жена не зна како да се покрене јер је то персонални рачунар глув. それにパソコンは一応、ロックしているので立ち上げても中に入れません。 И персонални рачунар једном, не стављати у чак покренула јер је закључан.

それで、若子のメールを妻は見れないし、娘は会社の近くにあるマンションに引っ越しました。 Дакле, да не види жена маил Вакако, ћерка је премештена у стан у непосредној близини предузећа.

若子は背の高いスラリとした体で、胸はそれほどない代りに尻の大きな女の子です。 Вакако је тело које је високи суспензију, на грудима је велика девојка дупе на месту не толико. 紺色の制服がよく似合います。 Униформе тегет одела и. 睫毛が長く、ぱっちりとした眼をしています。 Трепавице дуже, ми смо очи и светао. どこか陰気な感じがするのは、大学生時代に葬儀屋でアルバイトしていたせいでしょうか。 Где суморна осећај да ни јест, или би кривио да је хонорарни посао на сахрани да студент. 聞いてみると、父親は癌で彼女が二十歳の時に死んでいるそうです。 Када сам чуо, његов отац је тако мртав у време њеног двадесет-годишњег рака.

父親の死後、葬儀屋のアルバイトに面接に行ったら正社員として働かないかと誘われたそうですが、まだ大学に在学中だし彼女は経済学部だから葬儀会社にはそれほど興味もなく、アルバイトとして働いたそうです。 После смрти свог оца, али изгледа да су позвани или не ради са пуним радним временом сам отишао да разговара са гробару на хонорарни посао, и даље док студент на колеџу она није ни заинтересована толико у погребном предузећу, јер је Економски факултет, изгледа да су радили као хонорарни посао .

この栗田若子に私は不動産仲介のやり方を一から教えたのですが、そのうち私に頼るようになって何でも私に聞くようになりました。 У овом Вакако КУРИТА сам научио од нуле начин праве посредовање некретнинама, али сада да ме питате било шта да се ослони на мене. 私は秋場春雄 ( あきば・はるお ) というのですが、若子は、 Ја сам позвао Харуо Акијо (Акиба, Харуо), Вакако је,

「秋場さん、契約書のここが分からないのですが。」 “Акијо сан ја овде уговора не знају имати.”

とか事務所では聞きます。 Чујемо у канцеларији Тока. 仕事が終わって私が、 Завршио сам посао,

「中洲に飲みに連れて行ってあげよう。」 “Ја ћу те одвести на пиће у Накасу.”

と誘うと、 Када се позивамо и,

「嬉しいー。行きます。」 “Драго ми је готово. Иди.”

と喜んだので、タクシーで中洲にあるビルの三階のバーでビールを中心に飲んだ事が度々でした。 Тако је био задовољан, да је често пио углавном пиво у трећем спрату бара у таки у сандбар у згради. 中洲というのは、福岡県福岡市の中心近くにある飲み屋が主に多いところで、ビルの中にはスナックばかりが各階ごとに違った店であるのです。 Јер Накасу, где углавном велики бар налази у близини центра Фукуока, Фукуока Префецтуре, ми смо у згради је радња која само ужина је различит у сваком спрату.

世界的不況にも中洲は潰れませんでした。 У светској рецесији Накасу не пропадне. かえって東京の銀座の方が、どうにかなったところも多かったらしいですが。 Уместо Гинза према Токију, али изгледа да је много места које су постале некако.

そうしているうちに若子は仕事が終わってからは、私を春雄さん、と呼ぶようになりました。 Је од Вакако готов рад у међувремену, сада ме зови г Харуо, и.

娘と同じくらいの年齢の社内の女性と付き合う。 Мешају са компанијом жена од отприлике истих година као моја ћерка. 昔の定年退職の年齢になった私を社内では誰も非難しませんでしたが、会長の耳に入ったらしく、会長は苦々しい目で私を見るようになりました。 Ми је било доба старих дана пензију, али нико није кривим у кући, изгледао је ушао у ухо председника, председник дошао да ме види у горким очима. が、長年会社に貢献してきた私には会長も直接、小言は言わなかったのです。 Али, ми се да су допринели много година компанија је директно председник, ја грди није рекао.

それに私と若子はキスくらいで、それ以上の肉体関係はなかったのです。 И у много ме и Вакако пољубац, то није више физички однос. 中洲のビルの間の細い誰もほとんど通らないところで、飲み屋を出た後でキスしました。 Танак сви на месту где једва прође између Накасу зграде, био је пољубац након изласка из бар. ですから短いものです。 Тако је кратка. 口を離すと、若子は、 Када отпустите уста, Вакако је,

「春雄さん、結婚してくれますか。」 “Господине Харуо, Могу ли се удам.”

と聞きました。 Чуо сам то.

「いや、僕には女房と子供がいる。といっても、子供は一人娘でもう就職して家を出たけど。」 “Не, ја такође кажу да. Имаш жену и децу, али деца су напустили кућу на друго радно место у јединој кћерки.”

若子は私の両肩に両手を置いたまま、 Вакако остаје стави обе руке на моја рамена,

「それなら奥さんと別れたら、いいでしょう ? 」 “Онда Када си раскинуо са својом женом, ти би рекао?”

と言うのです。 Ја кажем.

「そうしようかな。」 “Ја могу покушати да учини.”

と笑顔で私が答えると、 Када сам одговорити са осмехом и,

「そうしてくださいよ。」 “Изволите.”

と念を押して、若子は両手を私の肩から外しました。 Притисните за сваки случај и, Вакако је уклонио руке од мог рамена.

若い若子の唇は滑らかでした。 Млади Вакако усана је глатко. 妻とはもう八年も夜の交渉が、ないのです。 Такође, у ноћи преговара још осам година са својом женом, није тако. 若子とのキスだけで自分の分身が元気になりそうでしたが、裏路地とはいえ街中ですので押さえました。 Само у свом алтер его пољупцем и Вакако Требало је да буде здрава, али је држи, јер је то у граду који је рекао пролаз.

その夜、家に帰ると、といっても一戸建てではなく分譲マンションですが、妻に、 Те ноћи, и иди кући, рећи да је кондоминијум, а не за једну породицу, својој жени,

「熟年離婚って、はやっているらしいね。」 “Одрасли развод, чини се у моди.”

と持ちかけると、 Када се поза и,

「なんですか、あなた。わたしたちも、そうなればと思っているんでしょ。」 “Шта, ти. И ми би се сматрало да ако се то догоди.”

と抗議する眼をして返答します。 Она одговара на оку да протестују.

「そういうわけではないけど、登喜子 ( ときこ、娘の名前です ) もここを出たし、」 “Ја не зашто, Токико (Токико, је име ћерке) је такође да је одавде,”

「じゃあ、わたしにもここを出ろ、というのね。」 “Па, ја сам такође излази из пензије овде, то се зове.”

「そうじゃなくてさ、おれが出ようか。」 “Да ли је нот’м тако, ја изађем.”

妻は嘲りの目で私を見ると、 Када жена ме гледа у исмејавање ока,

「若い女でも、できたんでしょう。図星じゃないの ? 」 “Чак иу младој жени, би сам могао. Није срећан претпоставка?”

わたしは、ぐっと喉に詰まるものを感じました。 Осетио сам како кретен зачепити грло. さすがに長年連れ添った妻です。 То је заиста жена много година. まだキスしかしてないのに。 Иако још није био само пољубац.

黙っている私に、 За мене је то тиха,

「やっぱり、ね。いいわよ、別れても。その代わり、この分譲マンションと年金の半分は、貰いますからね。」 “На крају крајева, ја ћу рећи, чак и збогом. Уместо тога, половина овог кондоминиума и пензија, то што имаш.”

と妻は宣言するように声を出しました。 Његова супруга је била гласно да се изјасни. わたしは、きつい条件と思いましたが、 Ја, али сам мислио да су уске услове,

「そうしてくれるなら、考えてみる。」 “Ако је да то урадим, размислите.”

と答えてしまいました。 Ја сам одговорио да.

若子との新しい生活、つまり新婚生活を私は夢見ました。 Нови живот са Вакако, то јест, живот у браку сам сањао. エプロン姿の若子を思い描きながら会社に出勤しました。 Хтео сам да раде у компанији, док Енвисион Вакако од кецеље. 若子とは向い合わせの席でした。 И Вакако је седиште у супротно поравнање. 不動産会社は割りとゆったりしているので、妻の顔より若子の顔の方を見ている時間の方が長くなります。 Будући да компанија некретнина је угодно са поделом, који времена гледајући према лицу Вакако од лица жена ће бити дужи.

( これだけ長く見ている顔の方が、本当の妻のようだなー ) と私は思ったこともあります。 (Да ли је више од једног лица које је ово много дуже види, За изгледа прави жена) и понекад сам мислио.

忙しい時には忙しくなる不動産会社で、休憩の時間とばかりに若子はボンヤリとして私の眼をじーっと見ているのでした。 У заузет постане компанија за некретнине када је заузет, је Вакако само за време паузе је да види Јитто оку као магловита. 娘と同じ位の年齢とはいえ、一人の成人女性として目の前に座っている若子は、今すぐにでも裸にしてしまいたいほどセクシーなのです。 Иако исти положај старости и ћерке, је Вакако седи испред ока као један од одраслих жена, ти секси онако како желите да се чак и сада роди.

確かに娘に性欲を感じる父親もいません。 Свакако да нема ни отац осећа либидо на ћерке. 妻とも長い間、没交渉で、それが極点に達した時に若子が現れたのです。 Жена и већ дуже време, појавио недостатак односа, ја Вакако када је стигла до пол.

運命の神様は、最後に私にプレゼントしてくれたのでしょうか。 Судбина Бога, да си ми дао на крају за мене. これから妻と離婚して、若子と所帯を持つ事が私の希望でした。 Сада разведен са супругом, да имају Вакако и домаћинство је била моја нада. あの若々しい尻の大きな若子を毎晩抱けると思うと、仕事にも力が入りました。 Када помислим да Риот велики Вакако те младалачке дупе сваке ноћи, сила је ушао у посао.

定年退職のその前日、若子からのメールが届いていました。 Дан пре пензију, примио мејл из Вакако.

春雄さん、いえ、秋場さん、定年退職、ご苦労様です。 Г. Харуо, мада, господин Акијо, пензионисани, је невоља слично. わたしも、あなたとお別れしたいと思います。 Такође, желео бих да збогом ти и ти. 実は、好きな彼ができたの。 У ствари, као да је у стању да. 歳は彼がひとつ上です。 Годишњакиња је на он је један.

秋場さんは、なにか、お父さんみたいでよかったけど、キスだけでよかったです。 Г. Акијо је, шта, био сам добар у као отац, драго ми је само пољубац. わたしは、今の彼ともうホテルにも泊まったし、避妊もしていません。 Ја, сада са њим да је остао у другом хотелу, чак ни контрацепцију. つまり、よくあるゴムは使ってないという事です。 Другим речима, то је да није уобичајен гума користи.

春雄さんのキスより、いいです。 Него пољубац Харуо је, добро је.

さようなら збогом

若子より од Вакако

これを読んだ私の頭の中は、ブラックホールのように暗くなりました。 Неке од главу да сам прочитао ово, сада тамна као црна рупа. 運命の神様は、プレゼントなんかしてくれていなかった。 Судбина Бога, није да поклон нешто. ねえ、わたしと同年代のあなた、若い娘には捨てられるんです。 Хеј, исте старости и сам да, одбачен сам младу ћерку. だから、深入りしない方がいい。 Дакле, боље је да се не Фукаири. 生理のあがった女房と死ぬまで過ごすのが、いいんだ。 Да проведу до смрти и његова жена отишла до физиологије, Иинда. どうしてかって、いうと捨てられたショックは大きいからです。 Зашто је купио, шок напуштен кажу да је због велике.

私は生きる希望もなくしました。 Немам жељу да живе. 定年退職の日、若子は休みの日で会社に来ていませんでした。 Пензионисање дана, Вакако није дошао у компанији у дане.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。